Bonde-Hansen Foto er grundlagt i 1953 af Holger Bonde-Hansen.

Vores mål har altid været at levere fotos i den bedst mulige kvalitet til den aftalte tid. Vi forsøger at holde fast i det gode håndværk fra digitalt til fotopapir - og vi kan stadig også håndtere analoge specialopgaver.
Vi vil levere gode billeder, der er tilpasset den enkelte kundes smag og ønsker. Samspillet med vores kunder, som typisk er inden for portræt, skole- og institutionsfoto, kunstfoto og reklame, er vigtigt for at det virkelig lykkes. Er du amatørfotograf og mangler et fotolab til udprintning af forstørrelser fra takkekort til poster-størrelse i en professionel kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kopierer hele den digitale FARVE-produktion på Fuji papir med en holdbarhed på 100 år ved almindelig belysning i en stue og op til 200 år i arkiv.

En hverdag uden kvalitetsmæssige kompromiser i de billeder, du som fotograf leverer over disken.
Det giver dig tid til det væsentlige
FOTOGRAFERING OG SALGSARBEJDE. 

Se testbillede til brug efter monitorkalibrering.

Vi bygger på mange års erfaring med fremstilling af fotos af enhver tænkelig art. Med den nyeste teknik og altid med fokus på kvalitet, bestræber vi os på at være en god samarbejdspartner. Er du historisk interesseret kan du læse mere om firmaets første ca. 50 år her