Fotolaboratorium H. Bonde-Hansen I/S er grundlagt i 1953 af Holger Bonde-Hansen. Idag har det udviklet sig til et af Danmarks bedste digitale fotolab.

Vores mål har altid været at levere fotos i den bedst mulige kvalitet til den aftalte tid. Vi forsøger at holde fast i det gode håndværk fra DIGITALT til ÆGTE FOTOPAPIR - og vi kan stadig også håndtere analoge specialopgaver.
Vi vil levere gode billeder, der er tilpasset den enkelte kundes smag og ønsker. Samspillet med vores kunder, som typisk er inden for portræt, skole- og institutionsfoto, kunstfoto og reklame, er vigtigt for at det virkelig lykkes. Er du amatørfotograf og mangler et fotolab til udprintning af forstørrelser fra takkekort til poster-størrelse i en professionel kvalitet, er du velkommen til at kontakte os og få adgang til vores upload.

Vi kopierer hele den digitale FARVE-produktion på Fuji Crystal Archive-papir med en holdbarhed på 100 år ved almindelig belysning i en stue og op til 200 år i arkiv.

Ægte SORT-HVID kopieres på Ilford fotopapir med pearl-overflade (44M). Som de eneste i Danmark fremstiller vi ægte sort-hvid i bredder op til 75 cm og flere meters længde.

En hverdag uden kvalitetsmæssige kompromiser i de billeder, du som fotograf leverer over disken.
Det giver dig tid til det væsentlige
FOTOGRAFERING OG SALGSARBEJDE. 

Digital leveringsvejledning.    Se testbillede til brug efter monitorkalibrering.

Vi bygger på mange års erfaring med fremstilling af fotos af enhver tænkelig art. Med den nyeste teknik og altid med fokus på kvalitet, bestræber vi os på at være en god samarbejdspartner. Er du historisk interesseret kan du læse mere om firmaets første ca. 50 år her